Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به بازبینی و بازطراحی طرح ادامه خیابان شوش، حد فاصل ۱۷ شهریور تا خاوران، از خارج شدن حدود ۹۰ درصد پلاک‌های داخل طرح، از طرح و امکان نوسازی و ساخت و ساز برای این املاک خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه ایران اکونومیست از شورای اسلامی شهر تهران، سیداحمد علوی، در حاشیه افتتاح پروژه‌های شهری منطقه ۵ تهران از بازبینی و بازطراحی طرح توسعه خیابان شوش، حدفاصل ۱۷ شهریور تا خاوران توسط معاونت معماری و شهرسازی و تصویب طرح جدید در کمیسیون ماده ۵ خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با توجه به اینکه در ۱۵ سال گذشته این طرح تنها ۲۰ درصد پیشرفت داشت، همکاران در معاونت معماری و شهرسازی تصمیم به بازبینی طرح کردند و در این بازبینی مشخص شد که نیازی به عرض ۴۵ متر برای خیابان شوش نیست.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: در بازطراحی توسعه خیابان شوش حدفاصل خیابان ۱۷ شهریور تا خاوران، عرض ۲۰ متر برای این خیابان در نظر گرفته شد، بنابراین بسیاری از املاکی که قبلا در طرح بودند، از طرح خارج شدند.

وی، یکی از مشکلاتی که به واسطه پیشرفت کند پروژه ایجاد شده بود را نارضایتی شهروندان از ایجاد فضاهای نا ایمن شهری در این محله عنوان کرد و افزود: این فضاها تبدیل به پاتوقی برای آسیب های اجتماعی شده بود، بنا براین تصمیم گرفته شد تا طرح هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود.

علوی با بیان اینکه در بازبینی طرح بسیاری از املاک از طرح خارج شدند افزود: مالکان این املاک که جزو املاک فرسوده محسوب می‌شوند می‌توانند با استفاده از طرح‌های تشویقی اقدام به نوسازی ملک خود کنند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به بازبینی طرح، اکنون با توجه به اینکه تنها لازم است حدود ۲۱ پلاک تملک شود، اجرای پروژه سرعت بسیار بیشتری به خود می‌گیرد.

عضو شورای شهر تهران همچنین در خبر خوش دیگر برای ساکنان این محله گفت: با توجه به تملک تعدادی از پلاک ها در ۱۵ سال گذشته و خارج شدن این اراضی از طرح، حدود ۴.۵ هکتار فضای شهری جهت تبدیل به بوستان، سالن ورزش، استخر و ارائه سایر خدمات در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: شورای اسلامی شهر تهران ، شهر تهران ، شوش

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر تهران شهر تهران شوش خیابان شوش شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۵۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه‌های منطقه ۲۲ تهران چند؟

اگر قصد خرید خانه در منطقه ۲۲ تهران را دارید در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی قیمت‌ها در این منطقه بپردازیم.

به گزارش اقتصادآنلاین، برای خرید یک واحد نوساز ۱۰۰ متری در محله چیتگر تهران به سرمایه‌ای بالغ‌بر سه میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان نیاز دارید.

آپارتمان نوساز دیگری در محله زیبادشت با متراژ ۱۲۰ متر و سه اتاق خواب به قیمت ۱۵ میلیارد تومان به فروش می‌رسد. همچنین، یک واحد ۱۰ ساله با زیربنای ۱۰۰ متر در این محله، هشت میلیارد تومان ارزش دارد.

واحد دیگری در محله دریاچه شهدای خلیج فارس با زیربنای ۱۲۰ متر و ساخت سال ۱۴۰۰ با سه اتاق خواب به قیمت ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

آپارتمانی ۲ ساله در شهرک راه آهن با ۱۱۸ متر زیربنا و دو اتاق خواب، امروز هجدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ به قیمت ۱۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان فروخته می‌شود.

با سرمایه‌ای حدود هشت میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان می‌توانید صاحب یک خانه ۱۱۶ متری با سن ۱۳ سال در محله دهکده المپیک شوید. همچنین، برای خرید یک واحد ۹۰ متری با سن بنای ۱۷ سال در این محله غربی تهران به بودجه هفت میلیارد تومانی احتیاج دارید.

سرمایه لازم برای خرید واحد نوسازی در محله سرو آزاد با زیربنای ۱۸۵ متر و سه اتاق خواب، ۱۴ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان است.

برای اطلاع از قیمت آپارتمان‌های دیگر جدولی را که در ادامه آماده کرده‌ایم بخوانید؛

دیگر خبرها

  • شکایت باشگاه سپاهان از مدیرعامل و معاون پرسپولیس
  • باشگاه سپاهان از مدیرعامل و معاون پرسپولیس شکایت کرد
  • بلوار نماز باید از بُن‌بست خارج شود
  • خانه‌های منطقه ۲۲ تهران چند؟
  • اجرای سومین مرحله طرح «محله من محله زندگی» در رحیم‌آباد
  • فاز۲ تملک و آزادسازی خیابان شهید نقیب‌زاده در یزد آغاز شد
  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • ۲۸۱۱ هکتار زمین اشتباهی به نام یک شرکت تعاونی شده است/ سند مالکیت باطل شد
  • ۵۹۰۰ پلاک مسکونی نوسازی شد/کلنگ زنی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است